Få overblik over de politiske processer på fødevareområdet

Veterinærforlig, fiskerireform, fødevareforlig, kemiindsats med videre. Det politiske år er i gang, og der er mange store aftaler, som skal forhandles og udrulles i det nye folketingsår – også på fødevareområdet. Advice har samlet den relevante information om det nye fødevarepolitiske folketingsår og giver dig overblik over året med en ny publikation. 
Den første tirsdag i oktober åbnede Folketinget. Et nyt politisk år er dermed skudt i gang. Det gælder også på fødevareområdet. For at give dig et indblik i de store sager og aftaler på fødevareområdet, har vi lavet en publikation, som samler relevant information om det nye år på fødevareområdet.
Publikationen giver dig blandt andet overblik over, hvordan de politiske processer fordeler sig over året, i et fødevarepolitisk årshjul. Den giver også indblik i Fiskeriminister Karen Ellemanns (V) prioriteter i det nye år, ligesom at fødevareordførerne giver deres bud på, hvad der kommer til at fylde i det nye år. Vi har også spurgt danskerne, hvad de mener, er de vigtigste fødevarepolitiske sager, og hvordan de vurderer udvalgte danske fødevarevirksomheders popularitet og indflydelse.
Vi håber, du kan få glæde af det.
Og vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak om, hvordan du kan sætte aftryk på de fødevarepolitiske forhandlinger og dagsordener.
Du kan hente publikationen her: http://adviceas.dk/foedevarer/