Mathias Skaaning Bruun

Mathias Skaaning Bruun

Project Associate

mathias.b@adviceas.dk

+45 53 72 74 58

LinkedIn profil

Mathias har en særlig passion for kvantitativ metode. Han er drevet af sin naturlige nysgerrighed og af lysten til at løse virkelighedens problemer ved hjælp af statistisk analyse. Hos Data & Insights sætter Mathias derfor alle kræfter ind på at udføre veldesignede undersøgelser, der kan omsættes til håndgribelige løsninger for kunden.

Som studerende ved Institut for Statskundskab er Mathias især interesseret i den type forskning, der blander viden fra psykologien med mere klassiske politologiske analyser for at skabe indsigt om menneskers ubevidste adfærd. Hvad motiverer eksempelvis forskellige slags mennesker til at snyde i terningespil – og hvad betyder dét for korruption i Danmark?

Mathias kommer fra en baggrund i centraladministrationen, hvor han har arbejdet med implementeringen af Digitaliseringsstyrelsens offentlige it-infrastrukturprojekter.

Bonusinfo: Bag sit djøffede ydre gemmer Mathias en kreativ drivkraft. Han har blandt andet undervist i skrivekunst og udgivet et par fiktionsbøger – senest en digtsamling i 2017.